inspiration,  kläder

Lovely knit jacket

Hej på er!

DSC_0722

Det är inte så värst länge sedan jag blev ägare till min första Lovely knit jacket från Odd Molly. Jag har länge suktat efter en, men tyckt de varit lite för dyra och trott att de inte passade min kropp. Men, man ska ju inte gå omkring och tro saker. Så jag gick för att testa en, och kunde inte annat än förälska mig. Nu skulle jag kunna bo i tröjan varje dag, men lite måste jag försöka behärska mig. Gillar verkligen färgerna!DSC_0568

Nu skulle jag bara behöva typ fyra till i olika färger.oddmollyHögst upp på önskelistan är den gråa med svart band. Kan man skriva önskelista till tomten i februari?

12 Comments

 • Linda / Snigeln Harald

  Den ser fin ut på dig! 🙂 Mig däremot, not so much – jag trodde jag ville ha en tills jag provade en i affären, och konstaterade att den bara inte sitter snyggt över bysten på mig, och så kändes den lite kort också. Och nu är jag helt glad att jag inte skaffade en, har lite tröttnat på romantiska plagg och vil tuffa till det lite hellre (har inte helt listat ut hur, jobbar på det ännu, haha!).

  • Linda

   Haha, ja men så kan det ju också vara. Jag är inte heller så där riktigt förtjust i alla romantiska plagg mera, men denna funkar! 😀 Speciellt nu då jag upptäckt att jag KAN ha en! 😉

 • Tinnila

  Såå snygg!!! Jag har lääänge önskat mig en men inte haft samvete att lägga ut så mycket pengar… Men N Å N dag ska jag ha en! De är ju så fina!

 • Tette

  De är ju såå fina!
  Jag har alltid gått och tänkt precis samma sak att de inte passar min kropp och så är de ju så dyra. Men för nån månad sen så beställde jag just den där gråa med svart (eller jag upplever det nästan mörkgrått) band och älskar den nu! Att man inte vågat testa tidigare…
  Högst upp på min önskelista just nu står en canna cardigan i grå eller svart. Men måste spara lite pengar först!

  • Linda

   Men tänka sig att vi äntligen satsat nästan samtidigt nu då! 🙂
   Ja, så himla fina är de. Jag bara ångrar alla dessa år jag gått utan att äga en! 😉

 • birgitta

  Köpte idag den gråa på rea 50 procent, finns en helt underbar affär här i norrland. Mimmis boutique Arvidsjaur. Går bra att be de skicka saker. Kolla deras Facebook sida.

 • Nina

  Dom är verkligen supersnygga! Klickade faktiskt hem en för två veckor sen på -50% rea men tyckte den kändes så kort. Ska tydligen va så om man ser på bilderna på alla modeller men njää.. kändes inte bra på :/ Borde försöka hitta en storlek större.

  • Linda

   Ja, kanske är den lite kort. Men jag har alltid linnen under allt jag har på mig, så jag tyckte inte att den var störande kort.