DIY,  inredning,  inspiration,  kök

DIY – grön glasvas

Mörkgrönt kommer stort nu i vår. Men, eftersom att jag försöker rensa ut saker, och inte köpa mera, så tänkte jag försöka fixa till lite grönt med enklare medel. Så jag började morgonen med att dricka en flaska vin, nå nä, hehe. Men jag hittade en tom vinflaska, som jag blötte bort etiketterna från. Då ser det ut ungefär så här.DSC_0057 (4)

Sen klippte jag bort metallbiten högst upp. Tog fram målarteip och gjorde en linje längs hela flaskan, ganska långt nere mot botten av flaskan. Därefter åkte spraymålet fram, och tadaaa.

DSC_0103 (2)DSC_0086 (3) DSC_0115

Tror nästan jag ska göra en till. Borde försöka hitta en annan modell av flaska. Och bäst av allt, bara att panta sen då jag blir trött på den!

2 Comments

  • Maria

    Snyggt! Har länge gillat gröna glasflaskor, de känns vackra och nostalgiska på nåt sätt 🙂 Tror jag ska ta bort etiketten på en av våra tomma vinflaskor och använda som vas vid de tillfällen som älskling råkar komma hem med en ros åt mig.. 😉 Då slipper vi slösa pengar på att köpa en ny vas dessutom 🙂