Beach house company

DSC_0632

Nybäddat i sängen, och jag bara längtar efter att få krypa ner. Dels för att jag är ruskigt trött, men främst för att det ser så väldigt inbjudande ut. Våra nya jersey beddings från Beach House company gav ett lyft till hela sovrummet. Sen lär de vara prima kvalitet, och otroligt sköna att sova i. De är tillverkade av 100% bomullstrikå, och efter man testat dessa lär det inte mera duga med något annat.

Och så här på rak arm, utan att ha sovit i dem ännu, kan jag säga att ja älskar färgen. Precis exakt den nyansen som mitt hjärta ofta klappar lite extra för nu när vi går våren till mötes. Färgen heter ´Band Bay´, och är en av de nya modellerna i spring/summer 2015 kollektionen. Passar helt perfekt med snygga sängkläder för oss som i princip aldrig bäddar sängen till vardags.

DSC_0570DSC_0628 DSC_0623 DSC_0601

Ikväll ska jag sova i skönheterna, och ge er ett omdöme sedan. Och inte nog med det, jag kommer att ha möjlighet att lotta ut ett set till någon av er läsare, så kika in igen i slutet av veckan om det lät intressant!

________________________________

Inlägg i samarbete med Beach House Company

17 comments

  1. That is really attention-grabbing, You are a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and sit up for looking for extra of your wonderful post. Additionally, I have shared your website in my social networks!

  2. Verkligen jättefräsch färg och säkert sköna också. Blev tvungen att kolla upp dem och hann bli glad åt att de inte var så dyra som jag trodde- tills jag såg att priset gällde ett dynvar… Att bädda sängen för 350 e känns inte som nåt jag unnar mig så jag får väl hoppas på tävlingstur istället… :)

  3. Min dotter har av dessa lakan ,och hon har sagt att i några andra vill hon inte sova längre…

Comments are closed.