familjeliv

Att beta av listor

Jag har en svaghet. Jag hatar att ringa. Jag hatar att prata med folk i telefonen, speciellt om någon annan hör på när jag pratar. Jag hatar också att höra på när någon annan pratar i telefon. Jag tycker att det känns äckligt pinsamt och personligt. Men, senaste tiden har jag verkligen tagit tjuren vid hornen och ringt runt. Och inte nog med det. Jag har lämnat in blanketter, kopierat papper, planerat föreläsningar, postat paket, mailat hit och dit och besökt diverse olika ställen.

Det är ju nära på ett heltidsjobb att sköta detta gemensamma företag, FAMILJEN. Och då har man också ett riktigt heltidsjobb att sköta. Men, nu har jag varit duktig, och betat av stora delar av listan på akuta saker att fixa. Bara liiite kvar.

DSC_0507

Med det sagt tror jag det blir dags att krypa i säng. Imorgon blir det kursdag hela dagen lång, så man vill ju vakna utvilad.

2 Comments

  • Sandra

    Jag hatar också att ringa, men det har blivit bättre med åren… Speciellt med graviditeterna har det blivit mycket ringande, så jag kan bara konstatera att det är som de säger -övning ger färdighet 😉

  • Therese

    Jag känner precis samma sak när det kommer till att ringa. Jag verkligen avskyr att ringa samtal! Hur simpel mitt ärende än är så tycker jag inte om att prata i telefon. Skickar mycket hellre mail.