Så var vardagen här då. Med besked. Jobb varje dag för mig, medan min man är ledig tisdag, onsdag och torsdag denna vecka. Själv har jag dessutom kvällsprogram alla de tre dagarna. Sen när jag får ledigt i helgen så jobbar han. Kanske hinner vi mötas i dörren någon kväll, och dela säng om nätterna förstås. Men så är det ju, detta vardagspussel, och inte ska vi klaga, vi får ju pusslet att gå ihop. Och jag är lycklig över att min man och min dotter får värdefull egentid när jag är på jobbet.

Januari betyder inte bara vardag. Januari betyder också sockerfritt och mjölfritt. Dags att dra ner på kolhydraterna och äta bättre. Det känns både skönt och utmanande att bryta julfrosseriet. Januari betyder också köpstop. Pengarna måste sluta rulla i samma takt som de gjorde i december. Inte heeelt köpstop eftersom att vi har en dotter som ska få presenter på sin födelsedag. Men annars, allt onödigt. På samma gång försöker jag sälja iväg lite prylar och kläder som inte längre används. Vi har nämligen siktet inställt på en utlandsresa, och med den moroten ska det förhoppningsvis gå bättre att spara slantarna på hög.

Men nu har jag inte tid att svamla mera. Ska slänga i mig en lchf-pizza, och sen dra iväg igen. Ha en fin kväll där ute!

20150113-171651-62211282.jpg