Julklapparna.

Redan mera än en vecka sedan julafton, och julklapparna jag fick är redan i full användning. I år hade jag önskat av tomten att hellre få färre julklappar av bra kvalitet än tvärtom. Kvalitet framför kvantitet. Och i de hårda klapparna kunde jag hitta saker som dessa:

DSC_0485 (4) DSC_0591 (3) DSC_0599 (2) DSC_0604 DSC_0609

5 fina muggar från Marimekko, Mumin samlartallrikar och 3 Iittala ljusstakar. Inte illa. Sen några mjuka klappar, och av stora tjejerna en superfin Lexington mugg som i skrivandets stund är i diskmaskinen.

Nu känner jag att jag borde ta en ordentlig genomgång i köksskåpen och sälja bort allt onödigt som inte längre används. Undrar om man skulle boka ett loppisbord också? Nån som vet var i trakten det lönar sig att sälja?

5 comments

  1. Det var verkligen fina julklappar som du fick! Speciellt mumintallrikarna är jag lite avundsjuka på. :)
    Vi har haft bord både vid Adam&Ewa och vid Suvikirppis. Åtgången på sakerna skulle jag säga att var rätt så lika men det kändes ändå trevligare vid Suvi, inte lika rörigt.

      1. Hade också där i höstas och fick mycket saker sålt! ☺ 20€/ vecka kostade det.

Comments are closed.