Länge, länge, sedan jag var ung, har jag velat ha en almanacka som sträcker sig över flera år. För att kunna bokföra, anteckna och överskådligt titta tillbaka. Nu har jag en 5 års dagbok.

DSC_0472 DSC_0475 DSC_0483 DSC_0500

Jag har alltid haft a thing för almanackor, kalendrar och dagböcker. Mina skoldagböcker var alltid väldigt kära, och helt fullklottrade med allt annat än läxor. Dagböcker har jag skrivit i mängd och massor. Och även i våra väggalmanackor antecknar jag allt. Vem i familjen som jobbar när, hur vi firar påsken, vem som hälsar på, vilken temperatur vi har ute, första snön och sista kvällsdoppet. Ni fattar. Och nu har jag en helt ny kalender att fylla med godheter i hela fem år.

Känner mig redan lite nyfiken över vad som kommer att antecknas dessa fem år. Hoppas på fina möten, god hälsa, fortsatt givande arbete, bröllop, kalas, graviditeter, roliga resor, kalla vintrar och sköna somrar.