Det första kompiskalaset!

Ja, det var roligt. Det var det verkligen. 8 barn och 6 vuxna under samma tak. Molly pratade om sina vänner fram tills hon gick och lade sig ikväll. Vi fick ett kalas fyllt att lek och skratt. Och lite skrik förstås. Det första kompiskalaset.

Molly tvättade sina lockar, dukade bordet och slog klackarna i taket. Och trots att hon vägrat klänning, i princip sedan hon föddes, så drog hon plötsligt fram den flashigaste prinsessklänningen ur leksakslådan, och skulle ha på den, dagen till ära.

DSC_0487 DSC_0506 DSC_0513 DSC_0537

Tack alla fina kompisar för att ni kom hit. Tack för alla paket och all kärlek. Mera kalas åt folket!

2 comments

  1. Tack till Er för ett fint kompiskalas! En trevlig eftermiddag som ju gick alldeles för fort… Vi får snart träffas igen! Kram

Comments are closed.