Hemmet,  inredning,  inspiration

Tavelväggen runt TV:n

Nu är den på gång, tavelväggen runt TV-n som jag drömde om. Nu blev det kanske inte helt så som jag hade tänkt, att TV:n skulle försvinna i tavelväggen. Men så är jag ju inte riktigt klar än heller, tror jag.

En klar förbättring blev det i varje fall, när vi tog bort hyllan. Rummet lyfte, och det känns som om vi fick några extra centrimeter upp till taket.

DSC_0573 DSC_0578

Och FÖRE-bilden:

DSC_0526 (4)

Nöjd med förändringen. Och nöjd med att en stor del av hemmet är skurat inför julen. Granen står så grön och grann i huset, och när jag har tid någon dag snart, ska ni få en bildbomb med bilder från vårt julhem.

One Comment

  • jenni nalaneps

    Blev bra !! Jag har sytt en ”huva” åt tvn som vi klät in den i så ser den mer ut som en tavla än en tv. Och så glömmer barnen också bort att den finns 😉 god jul