Tavelväggen runt TV:n

Nu är den på gång, tavelväggen runt TV-n som jag drömde om. Nu blev det kanske inte helt så som jag hade tänkt, att TV:n skulle försvinna i tavelväggen. Men så är jag ju inte riktigt klar än heller, tror jag.

En klar förbättring blev det i varje fall, när vi tog bort hyllan. Rummet lyfte, och det känns som om vi fick några extra centrimeter upp till taket.

DSC_0573 DSC_0578

Och FÖRE-bilden:

DSC_0526 (4)

Nöjd med förändringen. Och nöjd med att en stor del av hemmet är skurat inför julen. Granen står så grön och grann i huset, och när jag har tid någon dag snart, ska ni få en bildbomb med bilder från vårt julhem.

One comment

  1. Blev bra !! Jag har sytt en ”huva” åt tvn som vi klät in den i så ser den mer ut som en tavla än en tv. Och så glömmer barnen också bort att den finns 😉 god jul

Comments are closed.