DIY,  handarbete,  inspiration,  kläder,  stickat

Stickad huvtröja.

Äntligen, äntligen, äntligen kan jag presentera och leverera något. Det har gått segt på senaste tiden. Men nu är den randiga huvtröjan äntligen färdig. Mottagaren har fått vänta längre än jag hade planerat, men när tiden inte finns så är det svårt. Nu hoppas jag att mottagaren blir nöjd. Hon har själv valt färger och modell på tröjan. Bara att hoppas att storleken blev passlig.  DSC_0463 (3) DSC_0467 (3)DSC_0479 (3)

Jag har stickat av Drops Merino extra fine. Ett helt fantastiskt mjukt garn att sticka i. Och mönstret jag har utgått från är detta, men så har jag gjort en hel del förändringar, som ni ser om ni klickar fram mönstret.

Därmed är min nionde handgjorda tröja färdig för i år.

7 Comments

 • Sofia

  Mysigt med luva på tröjor. Den blev jättefin! Va snäll du är som stickar så stora saker på beställning! Jag gör bara små saker som sockor och vantar 🙂

 • SW

  Så otroligt fin! Den sku ja kona dra på genast 🙂

  Här har det blivit att lägga stickningen och virkningen åt sidan för en stund, pga både sömn och tidsbrist.. Men ser framemot då jag har tid igen, har flera projekt färdigt i huvudet 🙂

 • CAISA K.

  Den ser helt ljuvlig ut.
  Älskar färgkombon och va häftigt med huva,
  lyckans ost som får den!

  Och vilket jobb,
  he int na bara ti stick en hel tröja.