Handmade

Nu inför julen är det många med mig som tillverkar egna julklappar. Och visst vore det väl roligt att på något sätt få berätta för mottagaren att det är handgjort, att man lagt ner sitt hjärta och sin själ i just deras vantar?

DSC_0466 DSC_0485 DSC_0473

Banden och metallbrickorna på bilderna ovan kommer från Fröken Rosengren.

Där hittar den pysseltokiga allt och lite till. Grejerna på bilden ovan blev mina favoriter. Och nu har jag lyckan att få lotta ut ett likadant pysselpaket som det jag själv fick. Innehållande just det ni ser på bilderna. Kommentera detta inlägg senast söndagen 7 december 2014 kl. 21.00 så är du med i utlottningen.

Vill ni däremot vara säkra på att få märka era hemmagjorda julklappar med fina brickor och band, så får ni 20% på allt i webshopen(KLICK) med rabattkoden LINDA20. Gäller lika länge som utlottningen, till 7 december alltså.

________________________________________

Inlägg i samarbete med Fröken Rosengren

137 comments

 1. Jätte fina! Jag gör alltid hemgjorda julklappar både stickade och ätbara så detta skulle passa perfekt till mina paket :-)

 2. Hejsvejs, jag vill gärna vara med och tävla om pysselkittet, har flera färdiga och ofärdiga julklappar som skulle bli extra piffiga med berlocker och band :)

 3. Jag är gärna och deltar i utlottningen.Det skulle vara fint att pryda mina gåvor med.

 4. Ååååh, är självfallet med å tävlar. Har själv inte direkt nån extratid över för handarbete nu just, men detta skulle bli den perfekta gåvan åt min kära handarbetande mamma :)
  Vad du var fin på bilden från bloggjulfesten!!!!

 5. Det skulle verkligen vara toppen att vinna och kunna märka sina Julklappar. Tack för all inspiration du ger mig.

 6. Det skulle ju vara pricken på i:et att få sy fast ett sånt band i klapparna! Jag vill vara med!!!

 7. Ja, jag vill gärna vara med i utlottningen! Det skulle passa perfekt till alla julklappar jag gjort!

 8. Jag vill vara med och tävla om detta fina paket som jag skulle ge åt min fina vän som alltid finns där för mig när jag behöver stöd. Hon är nästan lika duktig som du på att handarbeta och pyssla.

 9. Jag vill åxå delta i utlottningen! Vilken perfekt liten detalj på hemmagjorda grejer! Håller tummar och tår, för vinst.

 10. Här stickas det för fullt fina sjalar till julen! Är gärna med i utlottningen :)
  MVH Monica

 11. Så söta! Skulle gärna använda dessa till mina hemstickade klappar! Deltar och hoppas på tur : )

 12. Ja tänk om man skulle ta förgylla julklapparna med fina tags också. :) Det vore säkert uppskattat! Jag är absolut med i utlottningen!

 13. Precis vad jag behöver! Har många gånger funderat på om mottagaren förstår att jag har gjort grejerna själva, men med dessa band och brickor är det ju inget problem :)

 14. Ljuvliga band och tags som kronar arbetet. Vill gärna delta och hoppas på tur :)
  kram Tini

 15. Vilket härligt paket och just sånt man behöver före julen på alla handgjorda klappar. Hoppas på tur!

 16. Just vad jag har letat efter, denna tävling vill jag vara med i och hoppas på tur denna gång!!!

 17. Åh dessa har jag sett på många gånger å tänkt skaffa men inte blivit av. Så jag deltar gärna!

 18. Åh! Dessa skulle passa perfekt på de första tröjorna jag precis stickat klart! 😀 Jag deltar och håller tummarna hårt! 😀

 19. Hej!
  Deltar gärna i utlottningen och hoppas förstås på god tur :)
  Handarbetar mycket själv och ger bort till gåva. Dessa skulle passa perfekt :)

 20. Absolut vill jag vara med och tävla om ett sånt fint paket! Med barn I huset blir handarbetstiden inte så lång längre, men lite hinner jag ännu ”producer”.

 21. Visst är det roligt att mottagaren förstår att det är egentillverkad gåva. Men ännu bättre att vara på den säkra sidan med en etikett. Ska nog titta på en egen beställning också.

Comments are closed.