familjeliv,  Hemmet,  inredning,  inspiration,  jul,  kök,  livet

#linda31

Här har vi kalasat hela dagen. Alla gäster har varit snälla och alla kakor var goda. Dessutom är hemmet städat för en gångs skull. Väldigt lyckad dag med andra ord.  DSC_0520DSC_0534 DSC_0638DSC_0539 DSC_0548 DSC_0578 DSC_0589 DSC_0605DSC_0470DSC_0479

De som följer mig på instagram har fått se mina paket redan. Imorgon ska ni få se vad som fanns inuti paketen. Dessutom ska ni få receptet till den supergoda kryddkakan på bilden här ovan.

Njut av lördagskvällen!

5 Comments

 • Silje

  Grattis 🙂

  Verkligen fina bilder, och idén med en grankvist i den stora glasburken var jättefin 🙂 Måste se om inte jag också kunde fixa något liknande här hemma.

  Väntar på receptet på kryddkakan 🙂

 • Maria Hedman

  Grattis fina du!

  Jag kan trösta dig med att åldersnojan är som störst runt 30, 31 och kanske 32 sen vänder det och du får en tacksamhet till livet. Jag var definitivt där precis som du och kände att livet hade en svår vändning just kring 30. Jag känner igen det där med att ”inte längre vara yngst” som var påtagligt jobbigt just då.

  Nu har jag upplevt att bli 40. Då av någon märklig anledning vände tankarna och lycka blev mer än mer påtagligt. Som att få fortfarande vara i livet. Att fylla 20 var som att du var totalt odödlig och att du emellanåt satte dig i situationer som kanske var värsta mardrömmen för en förälder. Runt 30 är du fortfarande odödlig men du har ändå mognat på något vis. Det är inte förrän du upplevt ”förtidigdöd” bland några du känner som du inser att livet trots allt hänger på en skör tråd. Vikten av att njuta av varje dag får en ny innebörd.

  Som någon sa till mig, du ska känna dig lyckligt lottad för det är trots inte alla som får uppleva att bli äldre än du.

  Nu blev det ett djupt svar. Jag önskar dig en bra fortsättning och jag hoppas på att du fortsätter att var du. Det är du särskilt bra på.

 • CAISA K.

  Grattis fina Linda!

  Kakan med lingonen ser supergod ut,
  vacker är den också.
  Recept låter kanonens.

  Nu blev jag nyfiken
  ska ta och kika på IG 🙂

  Kram.