Klä dig i julkänsla

Hittade nyss de töntigaste kläderna på H&M, och blev ju så klart helt förälskad. Känns väldigt mycket 80-tal och USA. Men vad är väl bättre än att bära julkänslan med sig vart än man går. Dagens must-have, en töntig jultröja!

jultröjorAllt på bilden hittar ni på HM

6 comments

  1. Ha, ha så nördigt, men lite gulligt också! På dagis skulle det ju passa ypperligt, barnen skulle säkert gilla om du hade på dig en sån!

  2. Ååååh! Jag måste ju bara få en med gran på till mig och en med tomte på till Hubbe. MÅSTE! Maken köpte faktiskt en jultröja redan ifjol. haha

  3. Som ”dagistant” är det absolut nödvändigt att ha en töntig jultröja! Jag har 14 julfester i rad haft en svart vero moda tröja med en stooor julgran på magen, full m paljetter, pärlor o annat glitter… o så aarikkas julpaket i öronen :) behöver aldrig fundera på min julfestkreation o den väcker stor beundran varje år! Den slits ju inte så mycket heller då jag bara har den en dag i året 😉 ….

    1. Ja, alltså nu då du skriver så får jag ju en otrolig lust att designa och sticka en egen ”extra-allt-jultröja”. 😀

Comments are closed.