inspiration,  jul,  kläder

Klä dig i julkänsla

Hittade nyss de töntigaste kläderna på H&M, och blev ju så klart helt förälskad. Känns väldigt mycket 80-tal och USA. Men vad är väl bättre än att bära julkänslan med sig vart än man går. Dagens must-have, en töntig jultröja!

jultröjorAllt på bilden hittar ni på HM

6 Comments

  • Hanna

    Ååååh! Jag måste ju bara få en med gran på till mig och en med tomte på till Hubbe. MÅSTE! Maken köpte faktiskt en jultröja redan ifjol. haha

  • Annika

    Som ”dagistant” är det absolut nödvändigt att ha en töntig jultröja! Jag har 14 julfester i rad haft en svart vero moda tröja med en stooor julgran på magen, full m paljetter, pärlor o annat glitter… o så aarikkas julpaket i öronen 🙂 behöver aldrig fundera på min julfestkreation o den väcker stor beundran varje år! Den slits ju inte så mycket heller då jag bara har den en dag i året 😉 ….