baby,  barn,  barnrum,  DIY,  inspiration,  jul,  stickat

Julstrumpa DIY

Den första av tre julstrumpor är nu klar. Mollys var först i tur. Nu fattas bara 24 små paket.

DSC_0466 DSC_0491

Imorgon ska jag publicera mönstret, om någon är intresserad. Jag lovar att ni hinner göra både en och flera innan första december om ni vill.

Nu ska vi snart bänka oss i soffan och vänta på min TV-debut, heh. Kl 17.15 sänds Strömsö programmet jag är med i.

5 Comments

 • maria

  Den blev jättefin. Är det tradition med jul strumpor i eran trakt? Du nämner 24 paket och får barnen en varje dag? Hos oss ställer barnen en sko i fönstret och får presenter från våra 13 julenissar som kommer från och med den 11 december. Om de varit snälla vill säga annars lägger nissen en potatis :

 • Frida

  Mycket fin strumpa, snyggt du fått till namnet också. Fattar dock inte grejen med paket FÖRE jul?! Känns mest som ännu ett led i prylköparhysterin som är kring jul (och alla andra högtider). För mig är julstrumpa en strumpa för just julklappar, på julafton!

  • Linda

   Tack!
   För mig är det ingen hysteri alls över julklapparna överlag. Jag tänker mig att julstrumpan ska fungera som julkalender. På julafton kommer klapparna att finnas under granen. 🙂