Tre veckor i rad nu kommer jag att ha bloggrelaterade julfester att gå på. I går var det dags för den första.

DSC_0464

Jag visste att jag inte skulle känna så många av de bloggare som fanns på plats. Därför kändes det lite extra roligt att ha med sig två fina vänner som sällskap. Jag, Titti och Lillon styrde kosan mot vackra Juthbacka Herrgård i Nykarleby. Vi hade min man som privatchaufför och skålade i champagne redan i bilen. Väl framme möttes vi av vackra människor, uppklädda i glitter och paljetter. Stämningen kändes kittlande. Efter att man kommit in till herrgården fick man börja kvällen med fotografering. Fina Karolina från Bildbolaget DU&VI var där och förevigade oss alla.

Innan vi kunde dra igång middagen fick man söka efter sin plats. Bordsplaceringen gjorde att de flesta av oss fick lära känna någon ny bloggare under middagen. På bordet låg frågor, som man skulle be sin ”mittemotgranne” svara på. Mittemot mig satt Sara, som ni ser på bilden nedan. Men vi kom oss inte riktigt så långt som till några svar på frågorna.

DSC_0503 DSC_0507

Vi åt gott, klassisk julmat stod på menyn. Hedersgästen Malena höll tal, presentförpackningar från Cosmetique lottades ut , och värdinnorna hade valt ut tre bloggar de tyckte förtjänade pris.

IMG_5108Bild: Sandra

DSC_0527

Jag var också glad att få träffa Emelie. Emelie är min mans brorsdotter och Mollys gudmor. Vacker som en dag var hon kvällen till ära.

10815915_10204298012543368_961603631_nDSC_0482DSC_0476

DSC_0484

DSC_0468

Innan man gick hem fick man en fin goodiebag. Och på tal om att gå  hem, så gick vi inte hem. Eller jo, till sist så klart. Men vi var sju fina kvinnor som fortsatte festen flera timmar längre än alla andra. Och vilka trevliga timmar det blev, med fina samtal. Vi avhandlade allt från bloggannonsörer till kvinnokroppen, extrakilon och gravidmagar och barn i media. Så tack till er, Sandra, Titti, Lillon, Aja, Anna och Maria, som fick kvällstimmarna att bli till natt.

IMG_5112Bild: Sandra

Sist och slutligen då, tack till arrangörerna:

Maria, Annika, Josefina, Janina och Carro