TV-debut och 118 000 unika läsare.

Vilken vecka vi haft! Denna vecka går utan tvekan till historien som den häftigaste vecka i Lindas Lantligas historia.

Idag, söndagen till ära, har jag gjort TV-debut. För några veckor sedan var jag på tv-inspelning på Strömsö tillsammans med två andra bloggare, Camilla och Malin.  Vi snackar bloggar, sociala medier och jag snackar lite inredning och trendernas vara eller icke vara.

Ikväll sändes programmet i TV. Och det var spännande kan jag lova. Satt i soffan och väntade och kramade kudden. Värre än att vänta på jultomten som barn. Att se programmet kändes som ett maratonlopp. Fy tusan för att se sig själv så där utifrån. Men nu är det ”över”, och det blev ingen katastrof. Jag dog inte av att se mig själv på TV, bara nästan.

strömsö5

strömsö4  strömsö7Skärmklipp från Yle Arenan

KLICKA HÄR för att komma till Yle Arenan och se programmet.

Jag hade inte tänkt skriva något om besökarströmmen denna vecka, men nu kan jag inte hålla mig. Siffrorna är så häftiga, så jag känner mig tvungen att dokumentera! På förmiddagen idag tog jag två screenshots från bloggtoppen.fi

Där hittar ni nu Lindas Lantliga på första parkett. Med då 116080 UNIKA BESÖK på EN VECKA. Otroliga siffror för min blygsamma, lilla blogg. Tisdag, onsdag och torsdag denna vecka har jag haft över 20000 unika besök per dag. Helt galet.

20141102-210143-75703127.jpg

20141102-210142-75702728.jpg

Nu har jag dock på känn att mina five-minutes-of-fame är över. Besökarantalet kommer antagligen att sjunka till något mera normala siffror nästa vecka. Vilket känns helt okej det med. Denna vecka har jag kunnat konstatera att när man har väldigt många som läser det man skriver, så börjar också de negativa kommentarerna hagla in. Och det är jag inte van vid. Jag gillar att den trevliga stämningen som annars råder här inne. Så, till alla gamla, och eventuellt nya som vill hänga kvar här, hoppas vi kan trivas tillsammans!

30 comments

 1. Tycker du verkade vara mycket dej själv på tv och du gjorde bra ifrån dej. Du ska minnas de bara på gott! Och verkligen häftigt med sånt antal läsare :)

 2. hej Linda
  Vilket härligt tv-program. Du var jättebra och jag tyckte det var särskilt bra det där du sa hur viktigt det är att du hittar din egna inredningsstil och inte hela tiden apar efter någon som tycker att det ska vara si eller så – så rätt!

 3. Jag var också lite nervös å era vägnar, men det visade sig vara helt onödigt, och det visste jag ju innerst inne. :)
  Jag följde med stor glädje med din statistik i förra veckan. Du är så värd dessa fina siffror.
  Kramkram!

  1. Haha, ja det förstår jag. Tror nog alla mina nära och kära satt i soffan och kallsvettades lite! 😉

   Statistiken är ju något i hästväg. Måste vara så att jag nu är på toppen av min ”bloggkarriär”. 😀 Bättre siffror kan man väl antagligen inte få.

   Kram kram kram!

 4. Ni var ju superduktiga!
  Skulle inte ha märkt av nervositet eller så,
  utan vanligt och jordnära med en gnutta humor.
  Toppen TV- debut!!

  Och grattis till den helt fantastiska besöksstatistiken.
  Gläds med dig :)

  Kram, var stolt och sov gott!

  1. Tack tack Camilla! :)
   Nervöst var det nog, men så lättade ju nervositeten efter en stund. Programledar-Camilla är så fantastiskt jordnära, så det går nästan inte att vara nervös när man står bredvid henne.

   Kram till dej!

 5. Vad roligt att se dig på tv Linda, det gick riktigt bra. Helt otroliga siffror i din statistik! Säkert lika roligt som skrämmande, då avundsjuka säkert genererar negativitet.

  1. Tack Sandra. There´s a first time for everything. 😉
   Jo, det är ju så. Och de senaste dagarna har funderat om folk inte kommenterar endast för att jäklas. Vissa kommentarer känns verkligen inte ens verkliga, utan bara som ett försök att provocera.

 6. Linda var stolt över dig själv. Tänk vad du åstadkommit med din blogg och att du nu vågat ta steget in mot TV-världen. Vem vet, när nästa person kommer och pickar i dig i axeln och vill att du skall vara med i deras TV-produktion 😉
  Riktigt bra Linda. Är så glad för din skull! Och statistiken är ju helt otrolig!
  Hälsa alla, vi får ta och synas snart :)

 7. Så fantastiskt häftigt med en sån rekordstatistik! 😀 Och ditt tv-framträdande var väldigt bra så det kan du vara mycket stolt över. Den här veckan får du berätta om för barnbarnen. 😉

  1. Tack tack fina Maria! Och yes, du ska veta att mina barnbarn kommer att få höra tusen gånger om då mommo va på TV! 😀

Comments are closed.