Vilken vecka vi haft! Denna vecka går utan tvekan till historien som den häftigaste vecka i Lindas Lantligas historia.

Idag, söndagen till ära, har jag gjort TV-debut. För några veckor sedan var jag på tv-inspelning på Strömsö tillsammans med två andra bloggare, Camilla och Malin.  Vi snackar bloggar, sociala medier och jag snackar lite inredning och trendernas vara eller icke vara.

Ikväll sändes programmet i TV. Och det var spännande kan jag lova. Satt i soffan och väntade och kramade kudden. Värre än att vänta på jultomten som barn. Att se programmet kändes som ett maratonlopp. Fy tusan för att se sig själv så där utifrån. Men nu är det ”över”, och det blev ingen katastrof. Jag dog inte av att se mig själv på TV, bara nästan.

strömsö5

strömsö4  strömsö7Skärmklipp från Yle Arenan

KLICKA HÄR för att komma till Yle Arenan och se programmet.

Jag hade inte tänkt skriva något om besökarströmmen denna vecka, men nu kan jag inte hålla mig. Siffrorna är så häftiga, så jag känner mig tvungen att dokumentera! På förmiddagen idag tog jag två screenshots från bloggtoppen.fi

Där hittar ni nu Lindas Lantliga på första parkett. Med då 116080 UNIKA BESÖK på EN VECKA. Otroliga siffror för min blygsamma, lilla blogg. Tisdag, onsdag och torsdag denna vecka har jag haft över 20000 unika besök per dag. Helt galet.

20141102-210143-75703127.jpg

20141102-210142-75702728.jpg

Nu har jag dock på känn att mina five-minutes-of-fame är över. Besökarantalet kommer antagligen att sjunka till något mera normala siffror nästa vecka. Vilket känns helt okej det med. Denna vecka har jag kunnat konstatera att när man har väldigt många som läser det man skriver, så börjar också de negativa kommentarerna hagla in. Och det är jag inte van vid. Jag gillar att den trevliga stämningen som annars råder här inne. Så, till alla gamla, och eventuellt nya som vill hänga kvar här, hoppas vi kan trivas tillsammans!