handarbete,  stickat

Snygg-tröjan

Kors i taket. Klockan är 21.00 och vi tänkte ta natten hela familjen. Så trött, så trött, så inget annat alternativ än sängen lockar.
Tänkte bara snabbt visa tröjan jag håller på med, ni kanske minns att jag visade när jag hade handlat garnet? I samma inlägg länkade jag också till mönstret. Ett mönster från Dropsdesign jag utgår ifrån. Men ändrar en hel del. Hur som helat så blir det kalas. Färgerna känns perfekta, och garnet är fantastiskt.

20141006-210559-75959272.jpg

Men ikväll får den snällt ligga och vänta. För nu kryper jag till sängs. Och OJ SÅ SKÖNT det ska bli!

4 Comments

 • Sara

  hej! är inne på att sticka/virka en liten pippifilt. har du gjort det någon gång, finns de kanske mönster på nätet ?

 • Nina

  Ser så otroligt skön ut!
  Blir alltid sugen på att virka och sticka när den mörka säsongen kommer.
  Vart köper du ditt garn?

  Kram Nina