handarbete,  stickat

Reflexgarnet

Fick förfrågningar på vad reflexgarnet jag stickat vantarna av heter, och det heter Lumio Fine. Finns i många fina färger på min lokala handarbetsaffär, Vörå Handarbetsaffär. Nästa färg jag tänkte testa är grått.

DSC_0698 (3) DSC_0702 (5) DSC_0703 (5)

Men först ska jag göra klart tröjan i de snygga färgerna. Bara ärmar och huva som fattas.DSC_0707 (3)

Sen har jag också stickat en julstrumpa, ni kanske minns att jag pratade om julstrumpor. Nu ska den pimpas lite, och till helgen ska ni få se den. Tillsammans med ett lätt, snabbstickat mönster. Det ni!

One Comment

 • CAISA K.

  Jamen jee, grått är flott,
  tack för tips, kanske man skulle få till nåt
  att ha på hundpromenaderna 🙂

  Köpte faktiskt ett reflexkoppel här om dan
  och tänkte då på dig 🙂

  Supergillar färgerna i din tröja,
  så vacker kombo.