Redan när jag själv gick i högstadiet, vilket ju är cirka hundra år sedan, suktade jag efter ett par CAT skor. Jag har alltid tyckt att de varit snygga. Nu på senare år är det Timberland kängorna jag suktat efter. Och nu verkar den typen av skor vara på tapeten igen. Eller kanske har de aldrig varit ute? Inte så stor skillnad för mig om de är ute eller inne. Nu har jag i varje fall hittat en hel drös skor i den stilen i diverse webshopar, och frågan är om man ska satsa på lyx, mellan, budget eller skitbilligt?

skoor

1. Lyxvarianten Timberland hittar man på Zalando för 209,95 euro

2. SVEA -skorna kostar 115 euro och finns på Ellos

3. Den riktiga budgetvarianten finns hos Nelly och kostar endast 39,95 euro

4. Finns hos Ellos för 89 euro

 

Orsaken till att jag sitter och surfar skor är för att jag ligger sjuk hemma. Maken i ena soffhörnet och jag i andra. Helt däckade båda två. Så dagen har minst sagt varit en annorlunda dag. Inget man är van vid som småbarnsmor, att spendera dagen i soffan och sängen. Men en sådan dag har det varit idag. Och likadant lär det bli imorgon. Sen får vi hoppas att jag frisknar till innan jag går lös i webshoparna i ren tristess.