accessoarer,  shopping

Lyx, budget eller skitbilligt?

Redan när jag själv gick i högstadiet, vilket ju är cirka hundra år sedan, suktade jag efter ett par CAT skor. Jag har alltid tyckt att de varit snygga. Nu på senare år är det Timberland kängorna jag suktat efter. Och nu verkar den typen av skor vara på tapeten igen. Eller kanske har de aldrig varit ute? Inte så stor skillnad för mig om de är ute eller inne. Nu har jag i varje fall hittat en hel drös skor i den stilen i diverse webshopar, och frågan är om man ska satsa på lyx, mellan, budget eller skitbilligt?

skoor

1. Lyxvarianten Timberland hittar man på Zalando för 209,95 euro

2. SVEA -skorna kostar 115 euro och finns på Ellos

3. Den riktiga budgetvarianten finns hos Nelly och kostar endast 39,95 euro

4. Finns hos Ellos för 89 euro

 

Orsaken till att jag sitter och surfar skor är för att jag ligger sjuk hemma. Maken i ena soffhörnet och jag i andra. Helt däckade båda två. Så dagen har minst sagt varit en annorlunda dag. Inget man är van vid som småbarnsmor, att spendera dagen i soffan och sängen. Men en sådan dag har det varit idag. Och likadant lär det bli imorgon. Sen får vi hoppas att jag frisknar till innan jag går lös i webshoparna i ren tristess.

8 Comments

 • Sandra

  Ja, kvalitén är väl alltid viktig när det kommer till skor, men så beror det ju på hur man har råd för tillfället också… Tycker jag 😉

 • Sara

  Jag tycker att man alltid ska satsa på bra kvalitet när det gäller skor! Lyx vet jag inte om de behöver vara. Men bra kvalitet! Skitbilligt går alltid bort för mig. De går sönder jättesnabbt och är ofta dåliga för foten.

 • Malinsva

  Som du redan sagt är Timberland både snygga och slitstarka, men väldigt dyra. Ja köpte mina från e-bay, kom från USA på 3 veckor, fick vänta en tid men sparade en del slantar på det. Tåls att kolla upp. Sen väljer jag personligen inte Timberlandskorna att gå ut med strax det har kommit lite is, dom blir extremt hala..

 • Nadia

  Oj är du sjuk, mailade dej..visste inte.
  Och läder ska nog skorna vara, tycker jag iaf 🙂 Om det sen är Timberland eller Ellos 😉
  Krya!

 • Maria

  Rent generellt så brukar lyx hålla längre och blir då i längen billigare 🙂 grejen med timberland är att de är otroligt hårda till att börja med. Vi är helt hookta i timberland. Tom lilla Disa två år har och hur söta är inte de? Samtliga har fått rejäla skavsår. Men nu har de vant sig…

 • Cat

  Spara inte på fötterna du ska gå på dem resten av livet! 🙂 Jag har mina Cat de var dyra redan när jag köpte dem för hmmm…. 14 år sedan men fortfarande i bra skick så med facit på hand så blev de ju billiga 🙂