Hemma igen efter cirka 14 timmar på språng. En hel arbetsdag och ett seminarium finns i bakspegeln sedan jag åkte hemifrån i morse.

Seminariet jag deltagit i ikväll skrev jag om tidigare, human to human, H2H. Vi fick lyssna till tre intressanta föreläsningar, samt en gruppdiskussion på slutet. Hela kvällen behandlade ämnen som sociala nätverk, företagande, hur man framgångsrikt förverkligar sin företagsidé, hur vi kommunicerar om 5 år, samt föreläsarnas egna storyn.Nästan alla påpekade hur den egna storyn förstärker produkten. Och tro det eller ej, så är det bland annat just det jag kommer ihåg av kvällen. Hur Anna Häggblom (Aveo-Anna) var glad när företaget kunde köpa sin första paketbil, hur Lars Rosenblad följer de stora fotbollslagen på Twitter och hur Laura Johansson köpt sitt hus på Facebook. Ni fattar. Något personligt att relatera till.
Annat som fastnat under kvällen är att man inte ska ge upp i första taget, oavsett om det är företagande eller bloggande man sysslar med. Eller livet självt. Man ska tänka att det är ett maratonlopp man springer, inte korta sprintersträckor. Och att vi mera ofta borde ligga på golvet i en hög och kramas, så där som ishockeyspelarna gör när de vinner VM-guld.

20141007-223114-81074406.jpg

Med mera, med mera. En väldigt intressant kväll. Och som alltid när  jag lyssnar till någon annan, så kommer jag till insikter om mig själv. Och det är väl det som är poängen för föreläsarna. Att tända nya tankar hos åhörarna. Och det lyckades ni sannerligen med.

Ikväll när jag satt och hörde olika livshistorier och personliga storyn från kvällens föreläsare, så bestämde jag mig för att jag imorgon ska berätta min egen story. Så kika in då.

Nu fick jag väl till det Malena?! (Hon tipsade nämligen om cliffhangers under kvällens seminarium)