gamla ting,  Hemmet,  inredning,  inspiration

En tredje stol

Jag blev tipsad om att det fanns en av de stolar jag söker på facebook loppis, och blev väldigt glad då jag dessutom hann först till kvarn denna gång, och hann köpa stolen. Ända tills igår då jag fick hem stolen trodde jag att den var likadan som de andra två jag har hemma. Men det var den inte. Väldigt lik, visst, men inte alls likadan. Glad är jag ändå över att jag hann lägga vantarna på den!

DSC_0673 (2) DSC_0685 (5) DSC_0691 (5)

Den nya stolen är nog antagligen den äldsta av mina tre i samma stil, dessutom den mest slitna. Jag hade ju menat måla den allra första som jag köpte på juthbackamarknaden svart. Men den har fått förbli vit. Nu tror jag däremot att denna som skulle behöva lite kärlek och ny färg ska få bli svart. Trots att den nog är charmig som den är också.

2 Comments

  • taina

    oj va kul me olika 🙂 men ändå så lika
    såg du länken ja gjorde när du beskrev dom förra gången?
    nu när jag ser denna så ser de ut som en äkte Wienerstol 😉