Bloggträff

Igår samlades ett gäng härliga kvinnor i Anna-Lenas väldigt vackra hem. Ibland skriver jag om vänner jag träffat via mitt bloggande, och dessa kvinnor är just sådana. Kvinnor som jag annars högst antagligen inte hade stött på, men nu kan kalla mina vänner. Några saknades runt bordet, men förhoppningsvis kan de hänga med nästa gång.

Vårt gemensamma intresse, och det vi alla också i någon mån bloggar om, är inredning. Det märkets inte minst på de samtalsämnen som avhandlades under kvällen. Allt från spraymål till fönsterbelysning. Och roligt är det att få sitta och prata om sådant man gillar med likasinnade. Och så himla kul att igen en gång få komma hem till Anna-Lena. Även om man ser hennes hem på bloggen, så är det något annat att uppleva det i verkligheten. Inredningen är väldigt genomtänkt. Ingen skillnad från vilken vinkel man tittar, eller vilket rum man kikar in i, det är lika vackert överallt.

Vi åt väldigt god mat, efter att vi alla hade fotograferat den förstås, hehe. Ni kan ju tänka er hur det ser ut då 9 bloggerskor ska föreviga allt. Sen blev det godsaker till kaffet och en goodiebag att ta hem. Alla hade vi bidragit med något till kvällen, i riktig knytkalasanda.

DSC_0673 DSC_0679 DSC_0690DSC_0700 DSC_0703 DSC_0709 DSC_0715DSC_0681 DSC_0688

Tack Anna-Lena för att du öppnade ditt hem för oss, och hoppas vi alla ses snart igen! Kika in hos de som var med på träffen:

Anna-Lena

Alegningela

Strandviksvillan

Inredningsdrömmar och rackarungar

Seralias Stuga

Lyckoslanten

En vacker vardag

Livet på Vestergård

 

14 comments

 1. Ha haa! Vi är som stylade för att matcha inredningen! 😉 Får se om det blir helrött nästa gång? :) Fin inlägg Linda! Mitt i prick!

  Kram på er alla Black & White Ladies!

 2. Men he va na, är ju helt underbart att ni matchar varann och dukningen 😉
  Fina bilder på fina tjejer och fint hem!
  Och maten ser ju bara för festlig ut. Mums.

 3. Men vilket fint inlägg du har gjort Linda! Är så glad över att du gör rättvisa av den fantastiska träffen både med bilder och text! ♥

 4. Ha, ha vi talade faktiskt om det där med klädseln och sa att folk kommer att tro att det var dress code! :-) Men nä, det var det faktiskt inte – även om de två som inte syns på bilden också var klädda i svart och vitt :-)

  Tack för en superkväll tjejer!

Comments are closed.