Vinn bricka från Nyblom Kollén!

Nu ni gott folk, har ni möjlighet att vinna den fina fina brickan från Nyblom Kollén. Det är denna svarta, runda bricka vi snackar om:

DSC_1190 (4)

För att delta i utlottningen:

 • Gå in på Nyblom Kolléns hemsida här (KLICK) och kolla hur många olika färger den runda brickan FORM finns i. Skriv svaret i en kommentar till detta inlägg. Alla kommentarer publiceras först då tävlingen är avslutad.
 • Vill du delta med en extra lott i utlottningen, (=2 lotter sammanlagt) länkar du till denna utlottning från din blogg eller delar på facebook eller instagram. Skriv i kommentaren ifall du delat.
 • Om du kommenterar anonymt, märk din kommentar med en signatur, eller din e-mail adress. Helt anonyma kommentarer deltar inte i utlottningen.

Utlottningen pågår till torsdag 2 oktober 2014 kl 20.00

 

147 comments

 1. Underbara brickor! Den svart-vita skulle ju bara vara perfekt på lilla vita bordet bredvid lilla svarta soffan i vårt svart-vita rum :)

 2. brickorna finns i 3 grundfärger svart grå röd samt med vitt mönster…
  det borde bli 4 färger om jag räknat rätt, eller…

 3. HEJ! Den runda brickan finns i 3 färger!
  Jag delar på FB till mina vänner.
  Saker med kvalitet.

 4. Den underbara runda brickan finns i 3 olika färger! Svart, grått och rött. Jag håller tummarna att jag skulle vinna denna som skulle pigga upp köket massor! :)

 5. Svar: grafit,dimma ,röd …alltså 3 olika.
  Deltar och hoppas på denna läckerhet i mitt hem…
  ANNIKA

 6. Vilken ljuvlig bricka. Den finns i tre olika färger. Nu hoppas jag på tur! Varma hösthälsningar, Åsa

 7. Halloj Linda! Kul att hitta din fina blogg. Jag surfar runt och kollar in ditt handarbete och blir inspirerad.

  Vad gäller FORM så hittade jag tre olika färger. Jättesnygga saker de har på N&K.

 8. Hej !
  Brickan finns i 3 färger.
  Jag har delat på Facebook, Malin Svensk Björck .
  Ha en härlig vecka!
  Mvh Malin

 9. Glömde märka kommentaren så vi tar det på nytt ☺️ Delat På FB så deltar ned 2 lotter. Brickan finns i svart, grå och röd. H. Linda

 10. Den finns i tre färger!
  Kan du inte göra ett inspirationsinlägg om hur du tänker dej inredning julen 2014? Vi har precis flyttat till hus och i år tänkte jag investera i ny belysning och vi ska ha vår första gran. Tack för en mysig blogg!

 11. Hejsan,

  Den ursnygga runda brickan finns i 3 stycken olika färger.

  Håller tummarna för fullt :)
  Hälsningar Frida

 12. Brickan finns i tre olika färger – röd, grå och svart! Jag länkar till utlottningen i min blogg också.

 13. Hej!
  Den vackra brickan – kanske vår blivande familjefödelsedagsbricka? Jag hoppas! – finns i tre färger. Röd, grafit och dimma.

 14. Vilken härlig tävling! :)
  Den runda brickan finns i tre färger: Grafit, Dimma och Röd. Har länkat på min blogg till din tävling så tar två lotter, tack!

 15. Denna ljuvliga bricka vill jag gärna vinna!! Brickan form finns i färgerna grafit, dimma och röd, alltså i tre färger. Jag har delat på fb.

 16. Brickorna finns i tre färger: svart, grått och rött.
  (Ett fel uppstod så jag försöker skicka på nytt)

 17. Hej!
  brickan finns i tre färger; svart (grafit), grå (dimma) och röd. Har även delat inlägget om utlottningen på facebook, så deltar alltså med två lotter. :) jättefin bricka man kan vinna!

 18. Åh vad det skulle vara roligt. Det är jättefina brickor, som finns totalt i tre olika färger, grå, röd och svart. Skulle jag vinna vill jag helst ha en grå eller svart. Jag har länkat vidare. hälsningar Maria / Reykjavik

 19. Den här tävlingen vill jag vara med i! Den runda brickan Form finns i tre färger: grafit, dimma och röd. Deltar i utlottningen med en lott. /Pia U

 20. Jag deltar i utlottningen med 2 lotter! Brickan finns i tre vackra färger och jag delar denna tävling på instagram! :) *Håller tummarna*

 21. Den e ju bara så snygg brickan:)! Älskar mönstret! Svaret är 3 olika färger! Med vänlig hälsning, jecka e

Comments are closed.