Alltså. När vi just flyttat in i vårt nyrenoverade hem så ville jag ha allt extramegalantligt. Stolarna vi köpte var Ingolf från Ikea. Lite så här såg det ut då. Året var kanske 2008.

DSC_0131

Sen så gick jag vidare. Älskade vitt och älskade gamla pinnstolar. Bordet och stolarna målades vita, och pinnstolar fick jag av mor och far. De var dock gula.

Här är året 2012. Men på något sätt känns det väldigt lågt borta.

DSC_0607 DSC_1012

Och pinnstolar i all ära. Men nu brinner mitt hjärta för en annan typ av stolar. Jag hittade min första på juthbacka marknaden. Grät sen ihjäl mig för att jag bara köpte den ENA av de två jag hittade. Men har nu hittat en till. Och sen blev jag EXTRA glad då jag såg att den ”nya” jag hittat inte var exakt lika som den jag köpte på juthbacka marknaden. För mig känns det roligt att en liten detalj skiljer dem åt.

DSC_1155 (4) DSC_1169 (4) DSC_1170 (4)

Denna typ av stolar har min mamma och pappa haft i sitt hem på det tidiga 80-talet. Mörkbruna var deras, och planen är att dessa ska bli svarta. Och jag lovar er, detta är det nyaste, hetaste av alla ”nygamla” stolar. Upp på vinden och leta!