För några dagar sedan fick jag hem ett paket med produkter från playtray.fi . Två ljuslyktor och en bordstablett.

Produkterna var helt nya för mig. Gjorda av silikon, från det svenska företaget KG Design. Och jag måste erkänna, att när jag öppnade förpackningen med ljuslyktorna så kände jag mig lite skeptisk. Ni vet ju hur silikon känns. Men jag blev glatt överraskad när jag tände ljus i dem. De är väldigt snygga. Formen är snygg och stabil, skenet från dem är snyggt. Och framför allt är de ju väldigt hållbara. De går inte i tusen bitar även om någon liten ettochetthalvåring skulle smälla dem i golvet.

DSC_1174 (6) DSC_1184 (6) DSC_1189 (7)

Jag har en vit och en grå lykta. Sen finns de också i färgerna: svart, rosa och turkos.

DSC_1225 (5)

Bordstabletten är även den gjord i silikon. Den halkar inte runt på bordet och går att köra i diskmaskinen. Eller snabbt bara skölja av under vattenkranen.  Ni hör ju själva. Passar perfekt som underlägg åt Molly, hehe.

DSC_1238 (4) DSC_1249 (2)Tabletterna finns dessutom i andra former, som ugglor och bilar, och i andra färger.

Här kan ni kika in i Playtrays webshop.

Och just nu får ni 15% rabatt på alla produkter i webshopen med koden  LINDA . Koden gäller från 26-29.9 2014.

Deras facebook-sida hittar ni här.

____________________________________________

Inlägg i samarbete med www.playtray.fi