Hemmet,  inredning,  inspiration,  vardagsrum

Gråa toner.

Tänk er att ni kommer hem efter en arbetsdag och är tvungna att börja stryka och hänga upp gardiner. Inte så lockande va?

Men, så tänker ni er följande. Efter er arbetsdag får ni åka till posten och hämta ett paket. När ni kommer hem med paketet och öppnar det ser ni de finaste gardinerna ni skådat på länge, ämnade för ert vardagsrum. Då känns det inte fullt lika omöjligt att stryka lite, eller hur? Att gardinerna sen var i ett härligt och lättstruket tyg gjorde inte saken värre.

De gardinerna jag tidigare haft i vardagsrummet är i tunt, tunt bomullstyg. Ett sådant tyg som kryper tjugo centimeter på varje led och skruttar ihop sig till en liten korv när man tvättar det. Och sen skulle man behöva en ångvält och extremt starka nerver för att få det hela att räta ut sig igen. Men så var alltså inte dessa gardiner, utan heeelt underbara.

DSC_1194 (3) DSC_1241 DSC_1245

Och ny kudde också! Supergillar den. Så helt olik alla grafiska och mönstrade kuddar. Ny och fräsch! Den och gardinerna från Ellos.

9 Comments

 • Christina

  Snygga gardiner! Det värsta som finns är ju när styrkjärnet, tyget och jag inte kan eller vill samarbeta. Har fönstertvätten framför mig och drömmer om nya gardiner till vardagsrummet.

 • CAISA K.

  Åh mysigt!
  Hängde igårkväll upp en gardin i barnens rum men kanske man skulle sätta upp en
  i vardagsrummet också…
  Det är helt klart tid att börja boa inför hösten och vintern nu 🙂

  Ha en bra dag.
  Kram.

 • alegningela

  Superfina. Jag söker också nya till vardagsrummet och köket. Gråa till båda. I vardagsrummet skulle jag kunna tänka mig såna som är färdigt skrynkliga, för jag får i nerverna när tyg som ska vara rakt inte längre är det och eftersom en av gardinerna hänger vid dörren till uterummet, bökas det i den hela tiden, och då hålls den inte lika välstruken som vissa skulle önska. Eller egentligen har jag hittat de jag vill ha till båda rummen, jag kommer bara inte till skott.

 • Jecka

  Så snyggt det blev:)! Aldrig fel med paket;)! varifrån har du hittat dessa? Jag e oxå på jakt efter nya till vardagsrummet, men kan int riktit besyäöma mej! Haft vita sålänge att det skulle vara ql med färg, gärna i ljust el mörkt grått:)! Trevlig vecka:)!