Tänk er att ni kommer hem efter en arbetsdag och är tvungna att börja stryka och hänga upp gardiner. Inte så lockande va?

Men, så tänker ni er följande. Efter er arbetsdag får ni åka till posten och hämta ett paket. När ni kommer hem med paketet och öppnar det ser ni de finaste gardinerna ni skådat på länge, ämnade för ert vardagsrum. Då känns det inte fullt lika omöjligt att stryka lite, eller hur? Att gardinerna sen var i ett härligt och lättstruket tyg gjorde inte saken värre.

De gardinerna jag tidigare haft i vardagsrummet är i tunt, tunt bomullstyg. Ett sådant tyg som kryper tjugo centimeter på varje led och skruttar ihop sig till en liten korv när man tvättar det. Och sen skulle man behöva en ångvält och extremt starka nerver för att få det hela att räta ut sig igen. Men så var alltså inte dessa gardiner, utan heeelt underbara.

DSC_1194 (3) DSC_1241 DSC_1245

Och ny kudde också! Supergillar den. Så helt olik alla grafiska och mönstrade kuddar. Ny och fräsch! Den och gardinerna från Ellos.