Äntligen eld!

Efter några timmar ute på dagisgården i morse, blev jag verkligen genomfrusen. Så nu ikväll då maken och Molly gick ut på vagnpromenad kände jag mig inte alls på hugget att följa med. Istället tände jag en eld i spisen och många ljus. Det känns i kropp och själ att september är här. DSC_1191DSC_1134 DSC_1138 DSC_1179  DSC_1192DSC_1117DSC_1198

Ni kommer väl ihåg att delta i utlottningen av planschen också? Om två timmar dras vinnaren!

16 comments

  1. Älskar skänken! Och att den är i originalfärg! Och så Önskar jag att jag också kunde sticka.. Eller visst kan jag ju ~ men det tar såå lääänge ;).. Ha en fin kväll! Ps. Visst visar du snart det du målat med guldfärg också här på bloggen (lite närmare hål)?

  2. Jättemysigt ni har det! Blev förtjust i den zink färgade klot ljuslyktan du har på golvet invid kakelugnen :) Var har du köpt den?..tänkte om man kan hitta en likadan för den skulle passa så bra in hos mig oxå 😉

  3. Så mysigt! :) Hoppas att du hann sitta där i filthögen och läsa tidningen också, och inte bara fotade och bloggade om den. Jag har nämligen upptäckt att man ibland blir så ivrig när man fotar sin lilla myshörna att man går rätt på bildredigeringen och glömmer bort att sitta och njuta. Hehe. :)

    1. Haha, ja jag satt faktiskt där innan jag fick för mig att börja fotografera. :) Och tur var det, annars hade jag nog också fastnat framför datorn! 😀

  4. Alltså det är något med en brasa som man kan se! Tror den värmer bättre, mysfaktorn är åtminstone högre 😉 Här hemma har vi spisluckor utan glas, känns lite tråkigt ibland. Sen när jag vinner på lotto ska de bytas 😉

Comments are closed.