Förra vecka fick jag paket från Foodie Living. Ett paket fyllt med godsaker och finheter.

DSC_1088 (5)

DSC_1099 (3)

DSC_1106 (2)

DSC_1112 (2)

DSC_1113 (2)

DSC_1123 (2)

DSC_1132 (4)

DSC_1146 (2)

Foodie Living ägs och drivs av duktiga Malin. Hon har en passion för allt hon gör. Hon har redan hunnit med mera i sitt liv än jag säkert kommer att göra på en livstid. Hon är företagare, driver ett café,  har gett ut en bakbok och driver en webshop.

Webshopen, som ni hittar här, är fylld till bredden med rejäla, till stor del ekologiska produkter. Noga utvalda, handplockade produkter för att skapa magi i köket.  Nästa gång jag beställer ska jag bland annat beställa vaniljpulvret, kokosvatten, och den sockerfria, ekologiska ketchupen.  Eller så kanske man skulle ta sig en tur till den riktiga butiken i Malax.

__________________________________

I samarbete med Foodieliving.fi