gamla ting,  loppis,  sommar

Loppisracet

Så var det avklarat, årets loppisrace. Idag lider jag av en ordentlig loppisbaksmälla och en riktig bondbränna delux. Men det var en bra dag. En riktigt bra dag. Stekande hett, glada loppisförsäljare på vår gård, och glada besökare. Liksom förra året, blev det en riktig fest. Folkströmmen var störst de första två timmarna kanske. Då gick också de flesta sakerna åt. Däremot tror jag att det var de sista kunderna som gjorde de största kapen. Loppiset avslutades kl 17, och cirka en halv timme senare rullade en bil med tre damer upp för infarten. De rensade i stort sett det sista som fanns kvar på borden, och betalade 26 euro. De var nöjda över sina fynd, och vi var nöjda över att inte behöva släpa undan något. Största delen av de kläder som inte blev sålda skänkte vi till välgörenhet. Känns gott att ha rensat i röran en gång igen.

DSC_1080 (2)

DSC_1082 (2)

DSC_1088 (2)

Marica och Hanna sålde grejer på vår gård.DSC_1142 (2)

DSC_1091 (2)  DSC_1102 (2)

Likaså Sabina och JanneDSC_1103 (2)

DSC_1098 (2)

Och min mamma och pappa. Sammanlagt 5 olika försäljare på vår gårdsplan.

DSC_1119 (2)

DSC_1105 (2)

DSC_1106 (2)DSC_1118 (2)

DSC_1132 (2)

Maken satt i skuggan och var kassör

DSC_1111 (2)

DSC_1117 (2)

DSC_1122 (2)

DSC_1128 (2)

Anna-Lena med familj hade också hittat ut till vårt loppisrace. På bilden står hon och håller i ett av sina loppisfynd, eller dotterns fynd egentligen. Mera om just det kan ni läsa på hennes blogg.

DSC_1137 (2)

En annan som också besökte loppisracet, och har bloggat om det är CaisaK. Flera som bloggat om vårt loppisrace? Länka gärna till ert inlägg i kommentarsfältet så jag får kika in.

De flesta grejerna vi hade blev faktiskt sålda. Det som ännu finns kvar om någon är intresserad är:

Mina bruna läder converse, sparsamt använda, storlek 39. 30 euro.

En babybjörn babysitter med extraköpt ”leksak” framme. Även leksaken av märket babybjörn. Hela paketet 50 euro.

Möblerna på bilderna. Soffan, fåtöljer och stolar finns ännu kvar. Maila mig vid intresse.

Tack alla för en fin dag. Alla ni som kom och var så trevliga och pratglada. Tack.

8 Comments

 • Mimmi

  superkul evenemang! å vädret va ju absolut på er sida 🙂 synd att vi kom lite sent, tror många fina fynd gick oss förbi… men ett å annat släpa ja hem iaf så får vara nöjd!

 • Anna

  Ser ut som ni haft en underbar dag 🙂 Synd att vi redan hunnit köpa sitter för 50€ e billigt för bb med leksak om de e den som skymtar i första bilden (ja betalade 70€ för en likadan). Ifall ingen nappar här på erbjudandet så finns de ju fb-loppisarna där brukar de va eftertaktade 🙂

 • Anna-Lena

  Visst ser du hur ansträngt mitt leende ser ut på bilden? 😀 Hålla i en lavalampa och le samtidigt är inte det lättaste, när man helst av allt inte vill ha hem tingesten! 🙂 Men du har rätt, den är faktiskt FIN för att vara en lavalampa och den nya ägaren älskar den, så det är ju huvudsaken 🙂 Jag är glad att jag slapp runda alla butiker i jakt på en fin lavalampa, nu slapp jag ju lindrigt undan när du redan hade sökt fram den finaste 🙂
  Vad skönt att i blev av med det mesta! Jag borde också köra en storrensning i sommar.