Igår morse, kl 07.15 satt jag och Molly förväntansfulla på busshållplatsen och väntade. Vi väntade på pappas buss. (läs: Svanbäcks bussar) Spännande värre. Och inte nog med det. Ombord på bussen väntade också Mollys mommo och moffa.

Molly satt andäktigt i bussen bredvid sin Mommo, och man riktigt såg på henne hur spännande hon tyckte att det var. Där och då startade vår resa till Umeå. En hel dag med gott sällskap, god mat och shopping.

20140727-191448-69288165.jpg

DSC_1147

DSC_1154

20140727-191447-69287641.jpg

Och det blev en fin dag för oss alla. Vi hann gå i hela fyra affärer. Vilket räckte gott och väl för oss alla. Mellan butiksbesöken åt vi mat, jagade Molly och åt glass på torget. Det blev inte shoppat så hemskt mycket, dock några få saker som jag länge suktat efter. Ni ska få se dem en ny dag. Då vill jag också tillägga att man nog skulle hinna med betydligt flera affärer än så, om man så vill. Men vi nöjde oss med att dra fötterna efter oss och slöa omkring.

På båten hem kände man verkligen att vi hade en hel stadsdag bakom oss. Som en perfekt avslutning på dagen fick vi se en vacker solnedgång från däck på färjan. Svettiga, trötta och lyckliga lämnade vi Umeå, redan med ett nytt besök i planerna.

DSC_1161

DSC_1245

DSC_1249

 

DSC_1259

DSC_1274

DSC_1276

En bra dag, på väldigt många sätt. Bra busstransport. SUPERBRA BUSSCHAUFFÖR. Bra båtresa. Ett bra Umeå. Bra mat och dryck. Bra väder ( lite FÖR bra). Bra sällskap. Alles gut, med andra ord.

Imorgon börjar min sista lediga vecka. Paniken tynger lite i bröstet när jag tänker på allt det ”nya”. Nytt i att inte vara med mitt barn alla dygnets timmar. Men, det ska säkert gå bra. Intalar jag mig. En dag i taget liksom. Nu laddar jag inte bara för sista lediga veckan, utan också för en fullspäckad vecka, med minutiöst program. Som vanligt, i mitt liv, är det bara att hålla i hatten och enjoy the ride.