Oj nog är det ju så himla roligt när någonting blir helt färdigt. När man fäster den sista tråden, fixar sista detaljerna och konstaterar att det bara att att börja använda. Ni som följer mig på instagram fick se då jag för någon kväll sedan kämpade med innertyget och dragkedjan till väskan. Jag och symaskinen är som jag tidigare också sagt, inte direkt soulmates. Men jag kämpade. Och på tredje försöket blev det så pass bra att jag visste att jag inte får det bättre. Igår flätade jag axelbandet, och sydde förhand fast innertyget i den virkade väskan. Idag gjorde jag slutfinishen när jag sydde fast axelbandet. Nu är den redo att användas av bonusdottern den äldre. Och jag råkar veta att väskans första äventyr blir en weekend i Stockholm.

DSC_0711

DSC_0721

Blev ni intresserade av mönstret till rutorna som väskan består av har jag länkat till mönster i detta inlägg.