Nu är vi hemma igen efter vår semesterresa till Stockholm. Vi har haft sköna, lata dagar. Vi har haft fullspäckade dagar. Vi har haft dagar med upplevelser utan dess like. Vi har helt enkelt haft en helt fantastisk semester.

Ibland när man varit med om någonting riktigt bra, så vet man inte hur man ska kunna sätta ord på det hela. Orden räcker inte till. Lite så känns det nu. Vi åkte ju på måndagskvällen, jag, maken och Molly. Vi har hela vår vecka i Stockholm bott hos Mats, Karin och Hugo.  Och redan där börjar hela historien som jag inte kan förklara i ord. Det är mera en känsla. Känslan när man med öppna armar välkomnas i någons hem. Kärlek.

På onsdagskvällen flög också stora tjejerna till Stockholm och möttes på Arlanda av sin far och Mats. Och sen när de också anslöt sig till semesterresan så kändes det helt komplett. Hela fina familjen på semester hos finaste vännerna i vackra Stockholm. Man behöver inte åka så långt för att få till det.

Hela torsdagen blev det shopping på tonåringarnas villkor, vilket innebar att vi shoppade hela dagen. Fredagen blev det mera shopping, och på eftermiddagen konsert i Friends Arena. One Direction spelade för över 45 000 fans i den svenska huvudstaden. DET var en upplevelse. Själv känner jag till låtarna för att de ofta spelats på hög volym här i huset, hehe. Och Friends Arena är en STOR arena. Bara att gå in i den var en upplevelse. Att sen se de uppspelta tonåringarna tog upplevelsen till nästa nivå. Och jag är så glad, så glad att vi gav dem biljetter till den här konserten i julklapp, för jag vet att det blev ett minne för livet. Likaså för mig.

Lördagen tog vi sovmorgon. Efter frukosten fick äldre barnen åka ut på varsin tur med Mats, bakom honom på hans motorcykel. Häftigt tyckte de! Maken var avundsjuk på sina döttrar som fick åka motorcykel, men själv var jag bara glad att jag slapp, haha. Sen blev det kaffe på Starbucks, en tur till Fotografiska Museet och färjan hem. Snacka om maxade dagar. Till höjden och bredden.

DSC_0911

DSC_0940

IMG_4157 (2)

IMG_4156

IMG_4175

IMG_4176

IMG_4177

IMG_4181

IMG_4219

IMG_4222

 

IMG_4242

IMG_4317

DSC_0948

DSC_0973

DSC_0994

DSC_1000

Ja, det var den semestern. Och även om det var en fantastisk semester så var det härligt att komma hem. Och istället för att vara bitter över att resan är slut ska jag för alltid bevara dessa guldkorn i mitt hjärta. Förväntningarna, glädjen, kärleken.
För alltid.