För andra året i rad firar vi Midsommar med våra vänner Bina och Janne. Skillnaden från ifjol var att det nu fanns två bebisar flera med på midsommarfesten. Redan nu ett livligt gäng barn på plats, och om något år lär det vara ännu mera fart på. Vädret visade sig inte från sin bästa sida, men vi slapp regn under kvällen, och ska verkligen inte klaga.

Förutom att passa upp ungarna hann vi äta trerätters, dricka gott och bada tunna i deras vackra hem. En väldigt rolig kväll. På samma gång konstaterade vi  att vi antagligen blivit medelålders nu. Eller är det kanske bara något småbarnsföräldrasyndrom?! Cirka halv elva bytte vi ut vinet mot mjölk, och mådde således prima även då vi vaknade i ottan idag. DET är lycka.

DSC_1006

DSC_1012

 

DSC_1038

DSC_1017

DSC_1023

DSC_1036

DSC_1045

DSC_1047

 

DSC_1054

Tusen tack för en fin kväll!