Att jag gillar Lagerhaus har väl knappast gått någon förbi. Den här gången drog jag dock inte hem något porslin, då hade nog mannen fått slag. Däremot hittade jag lite roliga saker, med lite roliga texter som fick äran att följa med till Finland.

Några burkar och en ask. Inte köpta för innehållet, utan för den roliga förpackningen.

DSC_1009

Muffinsformar är ett måste, och två somriga smörknivar kom med av bara farten.DSC_1016

Roliga vykort, som blir trevliga tavlor om man lägger dem i fina ramar.DSC_1019

Och de här två passar verkligen mig. Jag som gör listor på allt i all oändlighet. Det finns inget mera tillfredsställande än att få pricka av en lista. Eller kanske något, men det är ett helt annat inlägg, på en helt annan blogg.DSC_1022

Och en trevlig poster, ska bli mitt nya måtto tänkte jag.DSC_1025

Med de bilderna vill jag tacka Lagerhaus för denna gång.