gamla ting,  Hemmet

Gamla skolböcker

Ni kanske minns att jag gick på skolloppis för en tid sedan. Skolplanscherna jag köpte därifrån har jag redan visat. Men de gamla skolböckerna har ni inte fått se. Vi fick gå upp på skolans vind, och gräva i gamla lådor. Värsta skattjakten! Jag letade främst efter böcker med fin pärm, eller fin bokrygg. Hehe. Någon annan hade kanske fokuserat på innehållet i boken, men inte jag.

DSC_1007 (6)

DSC_1009 (5)

DSC_1015 (5)

Sen hittade jag också två bokpärmar, som tyvärr saknade innehåll.Tyckte att de var fina även utan själva bokbladen, och tänkte att de skulle passa bra i Mollys ”bokhylla”.

DSC_1005 (6)

DSC_1023 (4)

En del av de gamla skolböckerna kommer också att vara till salu för en liten slant på loppisracet 6 juli. Dessutom EN HEL MASSA annat. Jag har plockat och plockat nu i flera dagar. Det kommer att finnas både nytt och gammalt till salu. Böcker, porslin och antikviteter. Barnkläder, vuxenkläder och skor. Något ni alltså inte får missa!

One Comment