Min fina vän Titti fyllde 30 år för några dagar sedan. Jag har till och med varit på hennes kalas utan att ge henne någon present, bara ett löfte om att presenten var på kommande, hehe. Jag visste att hon önskade sig en längre modell av pippitröjan. Och det var precis vad hon fick. Idag levererade jag presenten, och den passade perfekt!

20140619-224800-82080710.jpg

Det blev min sjunde tröja/kofta för i år. Fem i vuxenstorlek och två i barnstorlek har jag gjort hittills på 2014. Mollys tivoli-kofta Ida-Linns baströja, Mollys stjärntunika, min islandströja, min triangeltröja, virkade fantasikoftan, och nu denna pippitröja.

Nu har jag redan en ny pippitröja på stickorna. Den ska Mellandottern få. Hon har länge önskat en ny. Sen blir det att försöka sig på att virka denna topp, men i vitt. Den är en önskning från äldsta dottern. Och efter det följer resten av långa listan med projekt..