Okategoriserade

En klar, en kvar.

Min fina vän Titti fyllde 30 år för några dagar sedan. Jag har till och med varit på hennes kalas utan att ge henne någon present, bara ett löfte om att presenten var på kommande, hehe. Jag visste att hon önskade sig en längre modell av pippitröjan. Och det var precis vad hon fick. Idag levererade jag presenten, och den passade perfekt!

20140619-224800-82080710.jpg

Det blev min sjunde tröja/kofta för i år. Fem i vuxenstorlek och två i barnstorlek har jag gjort hittills på 2014. Mollys tivoli-kofta Ida-Linns baströja, Mollys stjärntunika, min islandströja, min triangeltröja, virkade fantasikoftan, och nu denna pippitröja.

Nu har jag redan en ny pippitröja på stickorna. Den ska Mellandottern få. Hon har länge önskat en ny. Sen blir det att försöka sig på att virka denna topp, men i vitt. Den är en önskning från äldsta dottern. Och efter det följer resten av långa listan med projekt..

 

8 Comments

  • Linda

   Ja, ni är ju många som har frågat efter det. Men, som jag skrev ovan så skrev jag aldrig ner något under tiden jag stickade, så det skulle bli till att börja räkna maskor och varv nu i efterhand för att få till ett mönster..

 • thess

  kanonfin tröja!! du får väldigt gärna lägga ut mönstret på stjärntunikan, den är så fin!

  • Linda

   Tack! 🙂 Jag skrev aldrig ner något mönster på stjärntunikan, så tyvärr tvivlar jag på att jag orkar göra det nu i efterhand heller.. Men roligt om du gillar den!

 • Jenny

  Du är duktig du. Jag har inte tålamod att göra så många tröjor på ett år. Tycker det är då enformigt att sticka framstycke och bakstycke.