Så har igen en examenshelg nästan gått förbi. Barnen har fått sommarlov, men för första gången på många många år har jag själv inte varit på någon skolavslutning i år. Känns nästan lite som att man saknar de glada sommarsångerna och de finklädda, uppspelta barnen. Som tur var fick vi ändå ta del av feststämningen då vi var på min småkusins student- och examensfest igår.

Maken jobbade igår, men jag och Molly drog på oss festkläderna, hämtade upp min mamma och begav oss iväg på studentfest.

DSC_0718 DSC_0719 DSC_0748 DSC_0756 DSC_0759 DSC_0762 DSC_0765 DSC_0767

Idag har vi första juni, och den första riktiga sommarmånaden. Jag ser sjukt mycket framemot vår kommande familjesemester. Gubben har haft mycket jobb senaste tiden, och det ska bli så skönt med lite ledig tid tillsammans. Nu ska det njutas av varje liten dag.