Under resan till Stockholm fick jag skoskav värre än någonsin tidigare. Jag hade blåsor runt hela fötterna. Stora flickorna hävdade bestämt att jag borde köpa mig ett par converse, för att de är så bekväma. Jag måste säga, att jag inte riktigt trodde på dem. Jag har ett par converse sedan tidigare, ett par bruna i läder. Den modellen passar inte alls mina breda fötter. Tänkte att det skulle vara samma sak med tygversionen. Så jag provade i princip alla andra skor än just converse, men hittade inga jag föll för.

På färjan hem hade de extrapris på just converse. Jag provade ett par, bara för att, och de var det bekvämaste mina fötter haft på sig på hela resan. Kunde inget annat än köpa ett par, jag blev helt såld.

Nya, breda, sköna skor..

DSC_1006 (3)

..gamla, smala, obekväma skor. Kanske säljer bort dem till någon med smalare fötter.DSC_1013 (3)

DSC_1014 (2) DSC_1021 (2)

Som ni ser får jag ju inte riktigt ha skorna ifred, men det hade jag inte räknat med heller. 🙂