accessoarer,  shopping

Converse.

Under resan till Stockholm fick jag skoskav värre än någonsin tidigare. Jag hade blåsor runt hela fötterna. Stora flickorna hävdade bestämt att jag borde köpa mig ett par converse, för att de är så bekväma. Jag måste säga, att jag inte riktigt trodde på dem. Jag har ett par converse sedan tidigare, ett par bruna i läder. Den modellen passar inte alls mina breda fötter. Tänkte att det skulle vara samma sak med tygversionen. Så jag provade i princip alla andra skor än just converse, men hittade inga jag föll för.

På färjan hem hade de extrapris på just converse. Jag provade ett par, bara för att, och de var det bekvämaste mina fötter haft på sig på hela resan. Kunde inget annat än köpa ett par, jag blev helt såld.

Nya, breda, sköna skor..

DSC_1006 (3)

..gamla, smala, obekväma skor. Kanske säljer bort dem till någon med smalare fötter.DSC_1013 (3)

DSC_1014 (2) DSC_1021 (2)

Som ni ser får jag ju inte riktigt ha skorna ifred, men det hade jag inte räknat med heller. 🙂

7 Comments

 • Kronjuvelen

  Hej! Måste bara få kommentera en liten detalj som jag märkt angående lilla dotterns promenader med andras skor. Hur i all världen lyckas hon få skorna på rätt fot!?! Jag är imponerad!

  Skön midsommar!

 • Melinda

  Ja, skoskav är aldrig roligt. Jag tycker Converse är superfina skor men har inga själv, då de inte är så ”fotvänliga”. Har tänkt köpa mig ett par och lägga i sådana där ”nya sulor” som finns, så det inte känns som att man går på asfalten. Trevlig Onsdag!!

  /Melinda

 • alegningela

  Jag köpte mitt livs första Converse i går – p.g.a. skoskav och kunde ha den i ca tre minuter innan fötterna sa stopp. Jag hoppas de känns bättre sen när skoskavet ger sig, annars får jag sälja dem vidare. Ett elände det här med fötterna varje gång man är på resa. 🙁

 • CAISA K.

  Men åh vet du va, när vi var till stockholm sist så drabbades jag också av samma åkomma köpte då mig ett par exakt likadan bruna som du visar. Blev dock aldrig några favoriter för denna kvinna med duckfoots heller, så jag har sålt dem vidare jag med 😉 Kul sammanträffande 😉 Men man borde kanske ge converse en ny chans ändå? 🙂

 • intresserad

  De bruna skorna är ju urtjusiga, säljer du dem så är jag superintresserad, förutsatt att de är rätt storlek 🙂