Virkningen fortsätter här i stugan. Nu har jag dessutom mitt i fantasikoftan startat ett nytt projekt utan mönster. Äldsta tjejen i stugan har beställt en vit virkad väska med fransar. Vi ska se om jag kan leverera något som liknar det hon hoppas på, hehe.

DSC_0693 (6)

Det som ska bli en kofta är för tillfället en väst. Helt vild och galen. Ingen vettig människa skulle antagligen ta den på sig. Men, jag gillar ju det som är lite konstigt. Unik kommer den ju att bli i vilket fall som.

DSC_0702 (4)

DSC_0703 (4)

När jag visat virkningen tidigare är det många som frågat om den blommiga rutan som jag virkat. Den kallas african flower, och är egentligen en åttahörnig ”ruta”. Men, jag ville ha den fyrkantig för att lättare kunna använda den i min virkning, och hittade detta mönster.

DSC_0697 (5)

Och om någon blev intresserad av rutorna jag använder mig av till väskan, så är det en traditionell mormorsruta, och denna ruta från Drops Design.