Även denna dag, som såg lite halvmulen ut från morgonen, blev en riktigt fin dag. Att vara ute med Molly nu är intressant, inte en lugn stund när hon ska upptäcka allt med alla sinnen. Både det ena och det andra åker i munnen, hon plockar blommor i blomrabatten, lägger sig ner på katten, kliver på alla stenar och saker, springer så snabbt mot kanten på uteplatsen så man får hjärtat i halsgropen. Sen ska hon gunga, och ner igen, och gunga, och ner igen. Ni fattar, inget sitta ner och sträcka på benen för morsan. Men, lite får vi skylla oss själva, hon har inte så mycket leksaker där ute, ingen sandlåda heller, så då måste hon ju utforska allt annat istället.

DSC_0724

DSC_0725

DSC_0727

DSC_0728

DSC_0741

DSC_0749

DSC_0752

DSC_0755

DSC_0775

DSC_0779

DSC_0785

Trädgården och uteplatsen hade jag faktiskt några planer för i vår och sommar. Men, som vanligt, brukar inte mitt planerande leda till så stora saker när det väl kommer till kritan. Tid, lust, pengar och andra prioriteringar brukar ställa till det. Men, något litet projekt kanske vi skulle få till stånd. Kanske.