gamla ting,  Hemmet,  inredning

Skolplanscherna

Ni såg att jag fyndade skolplanscher i helgen. Som alltid när man dra hem något nytt, eller nygammalt i detta fall, så tar det en stund innan man hittar rätt plats åt saken. Så även i detta fall. Nu för tillfället står de två stora planscherna i allrummet på övervåningen. Men, det kan nog hända att de får flytta. Planschen med blomman på känner jag att jag gärna skulle ha i köket nu i sommar. Den är så vackert somrig. Den kommer inte riktigt till sin rätt där mot den mörka stockväggen, vit pärlspont som vi har i köket skulle kanske bli bättre. Ska se om jag hittar någon passlig väggyta.

DSC_0783 (2)

DSC_0778 (2)

 

Sen fyndade jag också denna samling. Finlands Historia, komplett med 10 skolplanscher. Ska se vad jag hittar på med den.

DSC_0786 (2)

DSC_0787 (2)

DSC_0789 (2)

Måndag, mulet och maken är hemma igen. Ordningen återställd med andra ord. Nu ska vi alla njuta av en lugn, ledig dag.