Igår fick vi ett reklamblad i postlådan som lovade billiga blöjor och en dvd-film på köpet. Klart som korvspad att man måste satsa på en stadsdag då, så man får hem lite billiga blöjor. Jag menar, de går ju åt sig. Och kostar skjortan, i vanliga fall. Sagt och gjort,jag och Molly piffade till oss och drog iväg i morse.

Jag må säga, hon är en tacksam unge att ha med sig i affärerna. Sitter i vagnen så länge hon orkar, sen går hon och håller i vagnen som en riktigt stor flicka. Dricka och äta gott på café gillar hon också, och äter så bra så jag tänker att vi borde äta ute bland folk alla dagar. Inga problem alltså. Idag hade vi siktet inställt på några nödvändigheter. Högst upp på listan stod skor till lilltösen. Vilket vi hittade, dubbelt upp. Och när det är REA får man köpa två par. Dessutom fick hon sina första egna hårband och ett tält(!). Morsan fick en maxiklänning och ett par leopardbyxor, hehe. Och, en kakburk med Mumintrollet på och kakor inuti. Ett samarbte mellan Mumins ”Tove 100” jubileum och Fazer. Så, allt möjligt och omöjligt. Största slanten lade vi, som vanligt, på mat.

DSC_0714 (2)

DSC_0722 (4)

DSC_0825 (2)

DSC_0728 (4)

DSC_0814 (2)

 

Och tältet ja. Ett neonfärgat tält i vårt vita lantkök. Så hot, not. Haha. Men jag tycker inte man ska ta sin inredning och sitt hem på dödligt allvarligt alla gånger. Våga vara lite fel är ganska rätt, om man frågar mig.

DSC_0757

DSC_0822 (2) Leopardbrallor till morsan var ju ett måste. Ni såg väl bilden igår?

DSC_0832 (2)

En bra dag. Igen.