Ja alltså, jag virkar. Jag startade med en påse restgarn i bomull och en virknål. Nu har det blivit något helt knäppt. Visade en bild på instagram idag, när jag hade ett av framstyckena mot mig, och fick bland annat kommentaren att det såg ut som en hippiväst, hehe. Tanken är att min skapelse ska få ärmar också. Och att det ska vara en helt unik kofta. Något mönster finns inte, och lär aldrig finnas. Jag virkar lite sicksack, lite fyrkantiga afrikanska blommor, lite stolpar och några muscher. Vi ska se då, hur det blir.

Bloggbilder maj 2014

En virkning hör alltid våren och sommaren till. Men, egentligen borde jag sysselsätta mig med pippitröjor. Har hela två sådana som borde bli klara inom kort. Min egen triangeltröja har jag heller inte färdigställt ännu. Det mesta av den lediga tiden går till hemmafix nu just. Mest på grund av det som väntar i kommande vecka.

Hur har ni det då? Fyll mitt kommentarsfält en gång. Berätta något för mig om er vardag!