vardagsrum,  våren

Två olivträd små.

Om jag skulle vara tvungen att välja en enda växt, som jag tycker är snyggast i hela världen, så tror jag att jag skulle välja olivträdet. SÅ snyggt i sin enkelhet, om man frågar mig. Jag har haft ett tidigare, ett stort, som levde flera år med oss. Nu satsade jag på två minivarianter, och hoppas de ska överleva mina inte-så-gröna-fingrar en tid. Och en överdos av olivträdsbilder, varsågoda!

DSC_0632 (4)

DSC_0635 (3)

DSC_0636 (4)

DSC_0638 (4)

DSC_0643 (6)

DSC_0652 (4)

En hela massa annat har hittat hem till oss idag också, men det tar vi en ny dag!

One Comment

  • domiseva

    Va fint! Hoppas att det trivs olivträdet hemma hos dig! Vore roligt att veta med tiden hur det klarar sig för jag är lite intresserad av ett med:)
    Fina arrangemang av inrednings detaljer. Vill du är du välkommen att kika in på min Instagram hur det formar sig mitt hem i min lgh★