Idag har jag gästat sticklägret på Pörkenäs.  Mikaela håller i tråderna för själva lägret, och hade även sina garner från Garnstugan till salu där.

Idag deltog jag i en vantkurs, som Kamilla höll. Kamilla bloggar som Arga Stickaren, och är en av författarna bakom boken ”Vantar för alla årstider”.  Att besöka lägret idag var riktigt roligt, och de som är där hela tiden har det garanterat bra. Ett glatt gäng, som byter stickerfarenheter, inspireras av varandra, och får färdig mat serverad. Kan det bli mycket bättre?

Några bilder från dagen:

DSC_0633

DSC_0632 (2) Kamilla instruerar. DSC_0639 (2)

Garnstugan.

DSC_0643 (4) DSC_0644 (4)

Glada stickerskor.

DSC_0648 (4) DSC_0655 (3)

Och mitt dagsverk. Lärde mig faktiskt två nya saker idag. En lettisk fläta och en tumkil, inte illa. Den lettiska flätan var riktigt klurig, men efter att jag gjort den andra kändes det verkligen som att den satt.DSC_0657 (3)

Och efter dagen känns det som ett måste att klicka hem boken ´Vantar för alla årstider´.

Tack för idag!