Porslin och kuddar, porslin och kuddar. Mitt knark i inredningsväg. Har jag mera än jag behöver? Absolut. Men, så tycker jag också att kuddar, eller själva kuddfodralen alltså, är det absolut lättaste och roligaste sättet att förändra hemmet. Igår plockade jag fram lite vårkuddar. Tanken är nog att de ska pryda soffan sen, men jag vill spara på dem än cirka en vecka, för då händer något lite spännande här hemma. Tills dess får de ligga på skåpet och se nya ut, hehe.

DSC_0657 (2)

DSC_0650 (2)

DSC_0652 (2)

Dessa både kommer från HM Home. Jag har sagt det förr, och jag säger det igen, jag tycker att textilierna från HM håller väldigt hög klass. De klarar tvätt efter tvätt och kostar nästan ingenting alls. Jag har köpt betydligt exklusivare och dyrare märken på kuddar som inte alls klarat av vardagligt slitage lika bra.