inspiration,  kläder,  shopping

Odd Molly love

I helgen gick jag och kärade ner mig ordentligt i en några klädesplagg från Odd Molly. Jag äger hela ett klädesplagg från Odd Molly sedan tidigare, och nu känner jag att det vore dags igen. Tunikan på översta bilden, yolo dress, vill jag verkligen ha.

Den här långa klänningen med samma mönster är ju om möjligt ännu snyggare. Tyvärr så vet jag att jag personligen inte skulle passa i den.

 Sist men inte minst den här, missrs short dress, söt som socker.
Sånt drömmer jag om en söndagskväll som denna. Nu ska jag dock sluta drömma, och krypa upp i soffan bredvid min drömman istället.

4 Comments

 • Tess på Tilda och Mamma

  Älskar själv odd molly dom är så fina. Undrar över ett mönster, du visade i ett tidigare inlägg den 5 april när du var i garnaffären sist och där hänger en barnkofta på bilden är den orange kärade helt ner mig i den har du någon aning om hur jag ska lyckas hitta mönstret till den här i sverige. Tacksam för alla tips./Theres

  • Linda

   Mönstret kommer från Sandnes Garn. Modell nummer 15, och sen står det också 0902 på mönstret. Eventuellt kunde mönsternumret vara 15-0902
   Hoppas det hjälper dej! 🙂