Nytt jobb!

Sista april, valborgsmässoafton och ett besked om att jag fick ett jobb jag sökt, gör denna dag väl värd att firas.

Från och med första augusti detta år kommer jag att börja jobba igen. En sten föll från mina axlar då jag fick beskedet. Att vara hemma med Molly är det mest fantastiska som finns. Men att börja jobba igen, att ha ett jobb att gå till, känns också helt fantastiskt. Och det mest fantastiska i hela kråksången är att Molly inte kommer att börja dagis på åtminstone ett år ännu, utan vi kommer att få det att gå ihop med nära och kära. Jag känner mig så tacksam!

Så nu ska det firas, klackarna i taket! Haha, nå nä. Men ett glas skumpa kommer sitta gott!

DSC_0662

DSC_0650 (6)

Annars är allt fint. Vi har hela barnaskaran här fram till söndag. Mannen ska jobba stora delar av helgen, jag ska sköta markservicen samt träffa några vänner. Sen ska jag ladda för TRE MÅNADER FANTASTISK SOMMARSEMESTER. För efter tre månader slår faktiskt verkligheten till, och jag börjar jobba. Men nu, tre månader njuta, njuta, njuta.

15 comments

  1. Grattis till jobbet! De växer inte på träden precis. Passa på och njut av vår-sommar med handarbeten,loppisar,bad och annat kul med familjen! Mvh Annelie

  2. Grattis Linda! Va kul! Hoppas att do vill berätt va do ha fått å 😉 Å jätte skönt att int M behöver dagis änno. Ha e så bra!

  3. Grattis till jobbet! Man njuter så mycket bättre av ledigheten när man vet att det kommer andra utmaningar efteråt!

  4. Grattis Linda! Det blev en lite extra anledning till skumpa denna Valborg med andra ord! p.s. vad snyggt du har fixat på bloggen!

Comments are closed.