accessoarer,  kläder

New in, mönstrade byxor.

Jag är inget modelejon alls, men jag är väldigt intresserad av kläder. Jag har en konstig tendens att alltid köpa de där lite spretiga plaggen, som sen knappt går att kombinera med något annat. Medan jag egentligen borde satsa på en fungerande basgarderob. Men, nu har jag gjort det igen. Köpt ett konstigt plagg. Till mitt försvar kan jag säga att jag faktiskt tycker att de är snygga. Och jag tror på riktigt att jag kommer att få mycket användning för dem i sommar.

 Ett par snygga svarta sandaler till dessa nu vore perfekt. Linn bloggade om en hel hög snygga skodon här om dagen. Och jag måste säga att även jag suktar lite efter de här som finns i Fannys webshop House By F.

Ha en fin lördag gott folk!

2 Comments

  • Anonymous

    Ja snygga:)! Här blev det köpt lite liknande leopardbrallor idag:)! D sku jag int gjort för en tid sedan;)!H jecka

  • Linnéa

    På nåt underligt konstig vis tycker jag de är häftiga. Trodde inte den dagen skulle komma, de har ju varit ute så länge jag kan minnas. Men joo-o visst är de häftiga.