familjeliv,  vardag

Change of plans!

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Idag hade jag planerat en dag ute på stan. Dessutom hade jag inprickat ett möte jag såg väldigt mycket framemot, och till och med hittat barnvakt åt Molly. Mycket talade för att det skulle bli en väldigt rolig och spännande dag.

Men, så vaknade Molly upp med feber, och jag fick ringa några samtal och ställa in allt. Eller, inte ställa in, jag fick skjuta upp det hela. Så egentligen är det inget jag missar, bara dagen som inte blev som jag tänkt mig.

För en timme sen åkte dessutom maken iväg på jobb, och jobbar fram till natten. Så nu sitter jag instängd här i min ensamhet med den lilla sjuklingen. It´s gonna be a long day. Som tur hann jag till butiken innan maken åkte iväg. Köpte mig en tidning och lite choko. Allt blir ju lite bättre med en tidning och choko!

 

8 Comments

  • Linda

   Jo, tacka vet jag chokon! 🙂 Ja, det är ju typiskt! 🙁 Och så himla jobbigt att se de små liven krassliga.. 🙁

 • Anonymous

  Här har vi också varit ”instängda” nästan en vecka :/ lite snuva kvar men annars bärjar vi vara återställda. Bara att kunna åka iväg med Vincent till matbutiken idag var skönt 🙂
  -Vincents mamma

  • Linda

   Ja, det är ju så tungt då de är krassliga. Både att vara instängd och att vara orolig mamma är ju så påfrestande!

   Skönt om ni börjar vara på bättringsvägen!

 • Johanna Koo

  Ja, just så där är det :/ Jag har nog fått ställa in och ändra mycket under dessa år med fyra småbarn …den här veckan med….feber har också 🙁 Men man blir ju van 😉 Kram o krya! <3

  • Linda

   Jo, det är ju så. Och man VET ju att det är så med småbarn. Ändå är det alltid lika tråkigt när de bli sjuka! 🙁

   Kram och krya till er också!